Att människans bästa vän är hunden är det inte många som vill sätta något emot. Men hur långt ska vi gå för att ta hand och ge våra kärvänliga djur lite kärlek.

210017-dog-giving-woman-high-fiveNär det kommer till djuruppfostran så ser den otroligt olika ut beroende på vilka personligheter vi besitter. Många vill ta hand om sin hund som om det är ens eget barn och klä på den kläder och ge den människomat, medan andra ger en mer sträng uppfostran där tiggeri vid bordet betyder straff. De hundar som inte sticker ut går nästan obemärkta förbi, för det är de hundar som har ett uppseendeväckande koppel eller en liten dräkt på sig som får oss att reagera. Och visst är väl det fantastiskt.

Allt för din hund

Ja, du borde verkligen göra allt för din hund. Och att finna passande kläder och liknande är otroligt festligt. På Doggie.se finner du mängder av olika spaprodukter som håller din hund fräsch, härliga plagg och bra mat som din hund mår bra av. Det är helt enkelt en klockren site för ditt husdjur. Och vill du gå steget längre är det bara att försöka att beställa hem en påvedräkt gjord för hundar. Något som är populärt i Tyskland.

”Hildegard Bergbauer hoppas att uppståndelsen kring påvens besök i Bayern ska få försäljningen att öka. Dräkterna är kopior av påven Benedictus officiella plagg, alltifrån design till material.”(läs mer)

Då vi vill ta hand om våra bästa vänner på bästa möjliga sätt är det inte konstigt att vi går långt i vår jakt för perfektion. Se till att din hund njuter och mår bra. Du får ju så mycket tillbaka!